دوشنبه 90/6/21
نیروهای آمریکایی طی عملیاتی تحت عنوان «عملیات گیوتین» به تهران حمله میکنند و در نزدیکی برج میلاد دست به عملیات نظامی میزنند.
به گزارش مشرق، شرکت الکترونیک آرتس (Electronic Arts) در جدیدترین شماره از سری بازیهای «میدان نبرد» (Battlefield) کشور ایران و تهران را تبدیل به صحنه جنگ کرده است.
در این بازی نیروهای آمریکایی که همیشه نقش حامیان صلح و ثبات و حقوق بشر را در فیلمها و بازیها دارند، این بار به خود جرات داده و به جنگ با مردم ایران روی آوردهاند. این بازی یک بازی تیراندازی اول شخص و دوازدهمین شماره از سری بازیهای Battlefield است و داستان آن حول 2 شخصیت اصلی در سال 2014 میچرخد.
گروهبان هنری بلکبرن که همراه تیم خود برای یافتن گروه آمریکایی مفقودشده در مرز ایران و عراق فرستاده میشود، و دیگری جاناتان میلر که از اعضای ارشد نیروی تانکسوران ایالات متحده بوده و به نحوی وارد داستان بازی میشود. گروه مفقودشده در آخرین مأموریت خود وظیفه کسب اطلاعات مربوط به سلاحهای شیمیایی را داشته است. همچنین بر اساس داستان بازی، تیم پنج نفره بلکبرن در اواسط مأموریت خود گرفتار زلزلهای میشوند که منشا آن در ایران است.
Battlefield 3 در وهله نخست برای رایانههای شخصی و در درجه بعد برای کنسولهای PlayStation 3 و Xbox 360 طراحی و در نظر گرفته شده است. لذا، نسخه رایانههای شخصی آن دارای نقشههای بازی بیشتری نسبت به نسخه کنسولی آن میباشد. قرار است این بازی در 25 اکتبر (3 آبان) و برای مخاطبین 18 سال به بالا به بازار عرضه شود.
گفتنی است Battlefield 3 به دلیل استفاده از موتور بازی Frostbite 2.0 ساخت شرکت DICE از گرافیک بسیار بالایی برخوردار است. این موتور سبب میشود تا سازندگان آن بتوانند عملیاتهای تخریبی پیشرفتهتر و نیز موسیقی و گرافیک بهتری را ارائه دهند. از این رو، این بازی در حال حاضر یکی از بهترین بازیها در ژانر خود به حساب میآید، به نحوی که حتی شماره جدید بازی Call of Duty موسوم به Modern Warfare 3 را نیز تحت شعاع خود قرار داده است.
حوادث Battlefield 3 در خاورمیانه، اروپا و آمریکای شمالی اتفاق میافتد. شرکت سازنده قبلاً اعلام کرده بود که وقایع این بازی در شهرهایی چون تهران، پاریس، سلیمانیه (شهر مرزی بین ایران و عراق)، و نیویورک روی میدهد که در این مکانها جنگهای خیابانی و نیز درگیری در مناطق مرکزی شهر و فضاهای باز رخ میدهد.
بر اساس سایت رسمی این بازی، در یکی دیگر از پیشنمایشهای آن، نیروهای زرهی آمریکا با استفاده از تانکهای خود دست به عملیات گسترده نظامی در حومه تهران میزنند.
پیشنمایش دیگر این بازی، رویدادهای آن در پایتخت ایران و در نزدیکی برج میلاد روی میدهد. نیروهای آمریکایی طی عملیاتی تحت عنوان «عملیات گیوتین» به تهران حمله میکنند. هر چند این حملات در حال حاضر در دنیای مجازی و نه واقعی روی میدهد، اما شکی نیست که این نوع سناریوسازی و شبیهسازی دقیق شهرها در این دست از بازیها چیزی جز آماده کردن و همراهسازی اذهان عمومی به ویژه جوانان برای انجام یک سری حملات در آینده نمیباشد.
البته یکی دیگر از دلایل ساخت این دسته بازیها و یا فیلمها، مرعوب ساختن حریف و دشمنان است تا بلکه حریفان با مشاهده ادوات جنگی پیشرفته در آنها، دچار هراس شده و در آینده مقاومت کمتری را از خود نشان دهند. اما اگر به واقع این نوع حملات مجازی و شبیهسازیها نوعی آمادهسازی و دستگرمی برای انجام حملات واقعی در آیندهای نزدیک و آن هم توسط نیروهای آمریکایی به خاک میهنمان باشد، آیا ما همانند نقشی که در این بازی ممکن است داشته باشیم ــ یعنی قرار گرفتن در جبهه دشمن و حمله به میهن خود ــ باز هم جانب نیروهای آمریکایی را گرفته و اجازه حمله به میهنمان، تصرف خاک آن، و کشتار هموطنانمان به دست آنها را میدهیم؟
از طرف دیگر و چنانچه در گزارشات قبلی نیز گفته شد، آیا لازم نیست مسئولانِ امر، بازیهای رایانهای را جدیتر دنبال کرده و برای آنها علاوه بر تمهیدات سلبی، تمهیدات ایجابی نیز بیندیشند؟
ارسال شده توسط کمیل در ساعت 2:59 عصر | نظر